De ring.

Door de categoryfood drinkhobbies om de artikelen, video spelletjes toysthis is Vicky Walker deskundigen van het dorp.We werken vandaag in de rugzak van een klein meisje met een rugzak, we zullen… Zoals in e www.tommyhilfiger.nl en rug www.tommyhilfiger.nl zak op de bodem.We gebruiken de ring.Ik sneed een cyclus van extra weefsel, ik heb een stof.Ik was op de rand, ik doe een cyclus, die zal worden opgenomen door de ring.Dan zullen we in onze rugzakken op de bodem van de naad, toen we begonnen met de naad genaaid.Dus snij ik de rand van een cyclus van het nieuws, www.tommyhilfiger.nl dat het klaar is.De lengte van de cyclus geen relatie, maar ik heb hier een is 1 4 / 2 centimeter lang.Een beetje korter kan erg goed, en ik kan niet een einde te maken aan het gebruik van de lengte van alle in dit.We kunnen het eruit snijden, als we op het mome www.tommyhilfiger.nl nt in de naad.Nu, ik zal doorgaan, en steek het in mijn ring, ik zal hier in de buurt van de ring gehecht.Deze twee aan elkaar te naaien.Dit is hoe we het gaan we de ring in de naad.