Het maken van een papieren zak

Toen ik hoorde dat de zak als ik geïnteresseerd is, ik kan het gebruik van alle soorten papier, ook al is het afgedankte materiaal, als het droog is, kan ik een zak, ik kan mijn eigen ontwerp.Nou, het klinkt eenvoudig, maar in het maken van je eigen ambachten, het moet veel oefenen, tijd en geduld.

Toen ik de eerste keer deed ik de zak, gebruik ik de kranten, het begint een beetje gek, maar ik ben niet opgeven, en probeer het een keer, het is oké, ik kan nu zeggen dat het perfect is.Ik heb zelfs wat geld.Eigenlijk, het is gewoon een kleine ondernemingen, het is een kleine onderneming.

2.Leg je materiaal in een schoon oppervlak te vergemakkelijken, kan je je papier te knippen en plakken.In een mooi huis werk is makkelijk, dus je papier zal netjes en opgeruimd.

3.Als je het op papier, en verdeeld in 2 (afhankelijk van de grootte van de ve www.tommyhilfiger.nl rpakking wil je).

4.Gebruik je de randen, laat het zitten, 2 minuten (alleen genoeg om de lijm).Als je het eerst doen, dat zal niet in de problemen.

5.- twee centimeter of in het kader van je wil, maat, je bent ‘n zak.Meestal twee of drie centimeter is begonnen (in beide dezelfde maatregelen).

6.Uitbreiding van de partijen en een centrale lijn zal zichtbaar zijn.

7.Met ten minste twee tot drie – inch of op dezelfde breedte en voor beide partijen.

9.Op de bodem van de vier hoeken van je kan vouwen, (in deze blog is voorzien van banden.

10.Uitbreiding van www.tommyhilfiger.nl de rand van de driehoek.Dit helpt in de vouw van de onderste deel, je tas.

11.Op de rand van de UPR.

12.Op de bodem van het droge pasta, wacht.

13.Terug in je zak en vermindering van de top, een gat in de tas aan of je kunt gewoon met boksen, sloeg een gat.

15.Om een ww www.tommyhilfiger.nl w.tommyhilfiger.nl lint vast in je tas of iets, zolang maar lijm op het papier.

16.Voor het verkrijgen van je camera en Je eerste papieren documenten.

Heb je net geleerd van kennis is gebaseerd.Je eigen verbeelding en de productie van hoge kwaliteit, unieke en prachtige handgemaakte papieren zakken.Er zijn allerlei papieren die je kunt gebruiken.Het is gewoon een kwestie van creativiteit en vastberadenheid.Mensen zien je creëren, en begin je te mogen bijzondere zak, zelfs eisen en het betalen van je hand in je zak.