Het papier

Papier, ook bekend als de productie van papier – maché, is zeer eenvoudig, goedkoop, geschikt is voor alle leeftijden van de flexibele en perfect.Kan je niet vragen om een betere vorm van kunst.Kan je een masker, piatas, decoratie, kom op, zelfs leren hoe een papier – maché vulkaan, of wat je denkt.Het project zal een paar dagen nodig hebben om, omdat je het nodi www.tommyhilfiger.nl g om deze soort papier tussen ambachtelijke laag drogen.

Dit is een stap in de richting van de richtsnoeren, hoe je dat papier aan het project beginnen.

De lijm er allerlei lijm, en er is een klein ex www.tommyhilfiger.nl periment, vind je een van je favoriete.Drie witte lijm te mengen in een deel van het water, of van zetmeel met vloeistof in een papier – maché. Volle kracht.Mijn favoriete kauwgom is of deel van een mengsel van vijf delen water van het mengsel van meel; lage koken van ongeveer drie of vier minuten, plus een paar theelepel zout om te voorkomen dat de schimmel.Roeren tot het soepel en toegestaan in het afgekoelde mengsel vóór gebru www.tommyhilfiger.nl ik.Dit is de formule van papier – maché lijm een favoriet van de dood van de afschrikking, veel kunstenaars.

Vorm van de projecten is je basis.Kun je iets wat je leuk vindt, met inbegrip van de ballon, kartonnen dozen, plastic bol of andere vorm, of enig ander materiaal heeft een interessante vorm.Als je wilt dat een bepaalde vorm van een dier of mens, met tape om je karton of plastic onderdelen vormen.

Nu heb je je lijm op basis van vorm en, je kan beginnen met het leren van papier.Dit is wat je nodig hebt van ander materiaal:

De organisatie van papier, kralen, flash en andere accenten (facultatief)

De kranten, die ongeveer 1 cm breed, zes centimeter lang (kun je ook tassen of bruine papieren zak)

Een keer met een papier en papier met lijm, plakte het aan beide zijden.Met je vinger naar de afschaffing van overtollige lijm, leg je handen in je lichaam, met je handen te glad.Zo zachtjes doen, zodat er geen papier.

Blijven werken, ging je in de vorm van proces voor toevoeging van papier, zachtjes in elkaar.Wanneer de volledige dekking van de vorm van papier, zet hem aan de kant, laat de lijm droog 24 uur.

Herhaal de stappen van ten minste 2 keer, dus je ten minste drie lagen papier in de vorm v www.tommyhilfiger.nl an je.Laat de lijm droog 24 uur tussen elke laag.Het blijven doen, totdat je je wilt dikte.

Als je klaar bent met de hiërarchische en lijm is helemaal droog, verf je de poster van de grafische en verf en kwasten.Om van dit project een opzij te zetten, zodat kan worden gedaan, en dan met een handdoek, kralen, glinsterende dingen of andere goederen te onderscheiden, als dat nodig is.

Als je wilt je instelling zoals de taart, gebruik te maken van de sterke en de lijn naar kleine naald hangen boven.

Dat is alles.Als je een fundamentele technologie kan je meer geavanceerde project.Neem papieren in een boek, of aan een aantal ideeën doen grote ambachten zoeken op Internet.