Hoe de intraveneuze infusie

Als je in de medische sector, je weet hoe de en voor intraveneuze infusie is heel belangrijk.Hoewel veel van de intraveneuze infusie zal verschijnen in een premix – oplossing met ee www.tommyhilfiger.nl n tas, maar je moet weten hoe je de intraveneuze infusie.Dat is lastig, natuurlijk is het bel www.tommyhilfiger.nl angrijk om het juiste mengsel, of je kan slecht voor je gezondheid.

De formule van het begrip nodig.Als je het over gerede tas, ze zien er www.tommyhilfiger.nl allemaal hetzelfde uit, maar kan ook andere geneesmiddelen, zoals alle medische beslissingen, double – check alles.

Misschien moet je volgens het gewicht van de patiënt te bepalen hoeveel mg dosis.Bijvoorbeeld, als een geneesmiddel worden in een concentratie van 0,5 mg / kg lichaamsgewicht in kilogram, in de eerste plaats de patiënten.Een percentage vast te stellen en de vaststelling van de precieze hoeveelheid.

Bepaling van de juistheid van de infusie.De patiënt moet niet accepteren voor intraveneuze infusie 4 liter per uur.In 30 ml vloeistof gram; bijvoorbeeld, is vier gemeenschappelijke orde, 125 ml / uur.U moet echter rekening houden met de gezondheid van de patiënt, die een hart of nier problemen moeten krijgen een lager volume lichaamsvocht.De infusiesnelheid te veranderen, h www.tommyhilfiger.nl et gebruik van intraveneuze infusie – set, voorzien van de juiste daalt snel.Om er zeker van te zijn dat de snelheid van de infusie, zal het infuus factor besteld via intraveneuze infusie bedrag vermenigvuldigd met 4 buis, en dan in de chronologische volgorde.

Het beheer van de oplossing voor intraveneuze infusie.Om ervoor te zorgen dat de tas controleren. Geen lekkage.De vaststelling van de juiste irrigatie pijpen.Gebruik dan je in de loop van de verzorging van een beschrijving van de methode voor de patiënt een ader.

De meeste verpleegsters bracht veel tijd door met de transfusie.Als je een verpleegster of die werkzaam zijn in de medische sector, moet je weten hoe goed de intraveneuze infusie.Hoewel de middelen nodig zijn, de meeste schade kunnen veroorzaken, als een veel te hoge dosering.Integendeel, een te lage dosis kan niet doeltreffend zijn.Als je de juiste medicatie beheer, controle van het beheer van de middelen, het juiste patiënt de juiste dosis, de juiste tijd en de juiste route.