Hoe de koelkast.

Ben je geïnteresseerd in de leren om geen koelkast augurken?Als jij het bent, kan je de richting te vinden, je zal moeten volgen, en een eenvoudige formule de augurken op deze pagina.

Tot nu toe, dat kan je niet weten dat je kunt thuis maak augurken.Je kan het!Je kunt dit probleem, in plaats van door ingeblikt zit in de problemen.De kimchi koelkast is heel makkelijk te maken, omdat ze vers zijn, zullen ze in de supermarkt dan je augurk beter smaken.

Waarom leer je jezelf een augurk?Voor één ding, als je in een seizoen voor komkommers, je kan heel goedkoop augurk.De koelkast augurken maken is ook een goede, de bescherming van het gezin.Dus, als je geïnteresseerd bent om te leren hoe te behouden, zodat de bevroren jam, of het gebruik van de levensmiddelen te druk, augurken is een goede plek om te beginnen.

Als je eenmaal thuis kan, wil je misschien naar het andere voedsel pagina ‘s, zoals hoe je de soep, hoe laat komt, of hoe je een omelet maken.Als je een nieuwe keuken, mahalo en zelfs van de fundamentele vaardigheden bladzijde, bijvoorbeeld hoe de ui snijden.Zelfs een thema ‘s heeft Gourmet wie zou willen om nieuwe dingen te leren, zoals hoe je appelsap of het gebruik van een roker.

Je begint te maken in de koelkast augurken, moet u de vergadering alle benodigdheden en ingrediënten.Als gevolg van de energievoorzienin www.tommyhilfiger.nl g is een lange lijst, dat is een goed idee, om alles op één plek, als je beweegt naar de volgende stap.

Eerst moet je de zure komkommer van 6 tot en met 8 kilo.Als je niet in je augurken in de regio ‘s vindt, kan je ook in het Engels te vervangen.Bij de keuze van komkommers, moeten kiezen voor die sterk en knapperig komkommer.

Oké beitsen komkommer zal groen is, zijn een paar WRATTEN.De overrijpe komkommer die gele, oedeem, er zijn een paar geen WRATTEN.Je begint in koud water grondige reiniging van de komkommer.Dan moet je een vermindering van ongeveer 4 / 1 cm van elke komkommer aan beide kanten, dat past in de pot augurken.Als je rits zakken, kan je weg van je doel, als je wilt.

Vanaf hier, kan je met wat je wilt om te snijden.Een stukje lengte als je een augurk.Maak een www.tommyhilfiger.nl broodje – augurken snijden.Brood en boter augurken, zet ze in de ring.Als je er een model van warm water, je kan in de vaatwasser in om het te doen.De pot kan ook in de oven te ontsmetten.Alleen de fles en deksels, in een grote pan met water over.Kook het water van 10 minuten.Je moet contact op voordat ze COOL!

Het gebruik van op de Top van de rits de zak bevroren, je kunt gewoon open en de Top van elke zak gevouwen.Dat zal het makkelijker voor je maken als je de zakken vullen, als je eenmaal begint.Het zal ook minder water en lekken.

Het is begonnen toen.In de eerste plaats op basis van gemengde in je kamer azijn zuur.Het mengsel in de buurt, laat het sudderen.Op dit punt, dat je zal moeten onderzoeken, op uw specifieke merk – www.tommyhilfiger.nl combinatie.Sommige merken dat je meer water en andere mensen doen dat niet, dus in overeenstemming met dat je bijzonder.

Nu, je kan je komkommer in de tank of b www.tommyhilfiger.nl evroren zak je.Pak ze vast, maar moet voldoende ruimte – mengsel toegevoegd.Zet het vuur en het uit de oven soeppan.