Hoe de mandjes uit gerecycleerde materialen niet tot 10 dollar.

Hoe maken van gerecycleerde materialen: vervangen door minder dan 10 dollar vast op de fiets van grote en zeer nuttig.Ze is erg overschat, een goede.Ik gebruik alleen in de vorm van een juist tot het mes past.En ik weet ook dat mijn voeten spelen graag in mijn rugzak, het is een groot deel van het project materiaal uit de East Bay door gebruik te maken van de creativiteit.Ik vond het altijd edelstenen en geweldige dingen.Als je kunt dromen, kan je het vinden van de goedkoopste aanbod.1. Materialen of de rugzak.Mijn keuze is een oude schouder, het is de juiste maat.Blok 1 Vinyl platen.Ik heb een groot stuk van de schaar in m ‘n tas ongeveer de grootte.Dit is een vorm van pakje aan en een goede steun.Het materiaal is zeer vergelijkbaar teken je rond de steden van ethyleen dat bevordering van wie weet wat, je kan er zeker van zijn dat het uit krijgen.2. De haak.Ik heb van middelgrote omvang.Controleer deze zes vier schroeven en moeren van de winkel.Naast het gebruik van vinyl platen, ik heb een oude 19 “9” bindmiddelen, ik vond het in een garage verkoop op mijn manier van een van de partijen van de hardware winkel.Lijm, maar aan de andere kant is duurzaam. Zak = 0 dollar (oude van de zolder) bungee = 0 dollar (in de garage vond een touw aan 4.00screws = USD) en noten = 0 dollar (wat gevonden in de garage) vertellen, mijn vriend, w www.tommyhilfiger.nl ie zou dan in www.tommyhilfiger.nl een $30 – ik over een bedrag van d www.tommyhilfiger.nl e mand. Ik heb mijn mand, zag z ‘n reactie = van onschatbare waarde:) krickerd3 jaar onderwijs agoreplythis is geweldig.Gebruik het als een gids, ik kocht twee overeen met de koerier zakken van militaire overschot van 12 dollar voor de EA., een sterke zwarte schuim van Fred Meyer, vishaken en andere apparatuur die u heeft genoemd.Ik gebruik nog steeds een grote wasmachine aan de haak, na www.tommyhilfiger.nl ast de in de noten.Deze sandwich en verpakkingsmateriaal is goed, waardoor de gehele verbinding erg sterk.Het is echt goed!Ik denk dat het noodzakelijk zijn gebruik te maken van een bungee opgehangen aan elke kant bij de hub frame en nog twee zakken.Doe je dat vaste lading.Ik heb een beetje lang m ‘n tas haak, voor zo ver mogelijk op terug.Maar ik sloeg ze soms de bigfoot, maar het is niet echt een groot probleem.