Hoe de productie van jam en gelei

In het Verenigd Koninkrijk, jam en gelei ten minste, er is een groot verschil tussen.In de jam is met groenten (met inbegrip van de huid en zaden) en een gelei is van SAP van vruchten helemaal gespannen.Is het gebruik van suiker en van het gebruik van natuurlijke (of als een geleermiddel pectine toegevoegd).Ze koken tot ze tot een punt (als een lepel. Of jam, als die in de koude kamer op de huid als vorm van nagels).

Voor jam of jam je meestal 60% suiker en ongeveer 0,2 tot 0,5% pectine.Het proces van de concentratie van de kokende suiker, toegevoegd aan de natuurlijke suiker en vruchten jam, op dit niveau.In deze samenstelling, pectine is waarschijnlijk een van de meest belangrijke.

Pectine zelf is een complexe suikers gevonden in planten (technisch heet Polysacchariden) is www.tommyhilfiger.nl de belangrijkste geleermiddelen in jam en gelei.In de fabriek zelf, pectine bijdragen aan de integratie van plantaardige cellen in planten, en aanpassing van het water.

In feite, het pectine, waardoor vele vruchten aanzienlijk veranderen.De eerste, de vele vruchten met pectine pakket, dat fruit en hard.Tijdens de rijping van de enzymen in andere suikers pectine pectinase en PME die aanzienlijk meer zacht fruit, dat smaakt zoeter.

Pectine jam en gelei is een belangrijk onderdeel van de vruchten, in het behoud van de harde pectine kan voorzien.Als rijpe vruchten van hun vrijlating, pectine in de vloeistof.Als de oplossing in de koeling, pectine moleculaire vormen samen een netwerk, dit is een netwerk van jam of confituur toegestaan pectine.Dit is de reden waarom de suiker bestemd voor de productie van jam, de zogenaamde “gel suiker” of “suiker” bevat pectine als toevoegingsmiddel (maar meestal ongeveer 60% van de suiker in dit werk).

Maar veel vruchten bevat natuurl www.tommyhilfiger.nl ijke pectine, appel, pruimen, kweeperen, bessen en sinaasappelen (of andere citrusvruchten) bevat.Appel en abrikozen meestal met 1% pectine, appelen en bevat maximaal 3% pectine.Oranje is tussen 0,5% en 3,5%, pectine met enthousiasme het meest.Zacht fruit, kersen, wijn, aardbeien en bessen, bevat een kleine hoeveelheid pectine, moeten ook de concentratie of het mengsel moet worden bij de vaststelling van de appel en andere vruchten of gel.Opgemerkt dient echter te worden, zaad bevatten doorgaans veel pectine, dit is waarom druivenjam altijd met druiven pruimen, waarom het zaad is vaak in een katoenen tas bij pruimenjam.Je kan ook de toevoeging van andere citrusvruchten naar de jam meer pectine voor ze.

Een grappig iets is met 1,5% pectine, wortelen kan toe te voegen aan de geraspte wortelen kleine tas vruchtenjam of – confituur of pudding om hen te helpen vaststellen.Dezelfde is, ongeveer 1,2% van de rabarber bevat pectine.

Om je te laten zien dat dit proces van de werkzaamheden, de volgende is een formule met druiven van jam.

Het vlees van de druiven worden geperst in een grote pot in ().De toevoeging van water, breng het mengsel te koken.De vermindering van het koken, dekkin www.tommyhilfiger.nl g, 5 minuten.Het mengsel goed scherm in de bak in de machine van de zeef met een lepel is (dit verwijderen van zaad).

In combinatie met de zenuwen van zaden en katoen of www.tommyhilfiger.nl gaas appel vast.Toevoeging van de huid van druiven te behouden, een voedsel processor, en een beetje sap en een goed plakken.Neem deze stok, strak vruchten en zaden die zak van je appel in de pan, langzaam het meenemen naar een rollende koken.De toevoeging van suiker, na het koken voor ongeveer 10 minuten.

In de koelkast gelegd een bord klaar.Op de plaat… Bevroren, laat het koken en dan met een spijker.Als een gerimpelde huid gevormd en jam voor te bereiden.Als het niet te koken voor vijf minuten, probeer het nog een keer.

Over het water en de lepel ontsmetting pot is voor 15 minuten in de oven 110 quater wordt warm.Het hoofd van de veiligheid van 1 cm ruimte mag dan de deksel, laat haar afkoelen en opslag.

Als je wilt dat een jam van de in het mengsel van fruit en water in de pan, koken, overdracht van kleine en middelgrote brand te dekken voor 10 minuten, of tot de vrucht is zacht.In een jam zakken of goed scherm bedekt met dubbele doek of mousseline en om de natuurlijke uitgescheiden in een grote kom vannacht niet tijdig een primeur, want dit zal je vlees jam troebel).

De volgende dag, gemeten met een volume van de vloeistof en 75 g per 100 ml vloeibare suiker.De toevoeging van suiker in een pot SAP en koken, en dan in overeenstemming met de bovengenoemde richtlijn de test is.

Deze jam en gelei – richtlijn