Hoe eten maken.

Alsof voedsel of soms vals voedsel door de kunst, is alles dat kan worden gerecycleerd materiaal of de levensmiddelen of papier, zoals de afschaffing van de replicators.Ze worden gebruikt voor de winkel, winkelcentra, voedsel van het Hof, soms in je eigen keuken laten zien, het scheppen van een klimaat van welkom.Deze zijn vaak gezien in het restaurant, ze als een gast.

Alsof voedsel kan ook worden gebruikt als een stuk speelgoed.Kinderen, met name meisjes spelen graag koken of doen alsof ze een theekransje.Ze genieten van de kleine dingen snijden en koken om te doen alsof ze echt koken of thee te voelen.Je kan doen als www.tommyhilfiger.nl of je met eten als het speelgoed voor kinderen.Dat je makkelijk doen alsof eten voor jou en je kind is een interessante activiteit.

De voorbereiding van de noodzakelijke materiaal.Je moet de volgende materialen: een herstel van iets wat je kan vinden, zoals de oude www.tommyhilfiger.nl doos, dekking, de oude papieren handdoeken doos, oude kranten, plastic bekers, of de kralen.Je moet ook lijm, lichte gevuld, schaar, acryl verf van de verschillende kleuren, borstel, plastic bol en platen, papier, pennen, potloden, etikettering, vernissen, oude spons plaat, draad.

Voor het maken van valse taart.Een mengsel van water en het licht van lijm hangt af van hoe je wil dat het consistent is.De oude doos ondersteboven dekking mengsel.Je wilt met een kleur te schilderen je nep zijn.Laat het ‘s nachts.

Hoe kamen verpakking tabletten.Zal het brood in de oude spons tabletten, en een schaar.Met een lichtbruine kleur en bruin van kleur, met een bruine kleur schilde www.tommyhilfiger.nl ren spons.

Voor het maken van valse sinaasappelen en appelen.Met lijm en water gemengde jas plastic bol.Een fel oranje verf valse sinaasappels.Met een rode of groene verf voor de appel.Laat ze de hele nacht doen.Tip: bij het begin van uw foto ‘s met de plastic of rekening moet worden gehouden met de bal, je houdt van bepaalde details van de eerste vruchten, stengels en bladeren vormen, enz.

Voor het maken van valse druiven en olijven.Heb je de kralen.Ze zwart of groene verf, de vervaardiging van valse olijven.Voor druiven, je moet met de groene, rode of paarse verf bedekt met kralen.En dan, met een draad die kralen, dan het gat gevuld met lijm op.Laat het een nacht.

Hoe maken speelgoed sushi.De lengte van de oude spons tabletten (ongeveer 3*5 inch) en met de kleur die je wil.Nat lijm gemengd met water, en het behandelen als een sushi, en bind het aan in het centrum.Het is een beetje laat, dan spelen.

Hoe maken snoep, speelgoed.Heb je de kleur van plastic kleine vierkante als snoep papiertje.De katoenen bal in elke doos, en om de bal aan het rollen van beide kanten.Ze spelen de S www.tommyhilfiger.nl ugar bowl.

Hoe maken speelgoed ijs.De halve gebouw papier tekenen, en de vermindering van het.Vol op de vorming van een kegel, en met de band.De helft van die kleine plastic bol, en dan zet ik ze op papier, dan met de band.Een papieren handdoek, en wat lijm je lijm aan elkaar.Het toevoegen van details, zodat het eruit ziet als een echt ijs.Je wilt met de kleur als het ijs.