Hoe het geld van de oude kleren.

40, in Cornwall Falmouth, leven, en haar man, man, 52, en hun dochter, kastanjebruin, 14.

Mijn moeder, een alleenstaande moeder, voor ze iets in het verleden zijn weefsel, haar goederen meer te verkopen.Ze vertelde me om haar vaardigheden.

Na de universiteit, die heb ik in Londen – ontwerper, maar als onze dochter is zes jaar oud, verhuisden we naar Cornwall.Ik werk niet stijlvol, maar mist originaliteit.

Blijf op de dag, een winkels van liefdadigheidsinstellingen, vond ik een s www.tommyhilfiger.nl tapel oude deken.

Iemand zei dat ze een deken doen, maar ik denk dat ik kan ze beter gebruiken, en kocht ze een.

Thuis, heb ik ze in verschillende kleuren, en dan naaien ze in een zak en het kussen van afval, de linker badges en bloemen corsage.

In de kunst – en ambachtelijke beurzen, ga www.tommyhilfiger.nl f ik op mijn werk, alles is vol.

Ik was altijd van die materialen, als ik geen oude deken en ik een jasje en een rok.Ik herstel van alle en gebruik van gewone veiligheidsspelden in plaats van mooie broche.Ik niet, alleen maar zuinig, ik hou van dat ik mijn herstel.

Ik heb mijn eigen natuurlijke kleurstoffen terug in de oven, vond een rode ui, die geweldig was verf.

We leven in een dergelijke onverschilligheid van de samenleving.Ik zou ter bevordering van andere mensen, en met name de reparatie, en hun kinderen.

Ik en M ‘n dochter op tafel doen, schat.

Ze houdt van haar oude speelgoed, in onze pyjama ‘s.Walton, 57, St , East Sussex, woont met haar man Stewart, een timmerman, heeft www.tommyhilfiger.nl vier kinderen en kleinkinderen.

Ik groeide op in Zuid – Afrika, waar de armoede alomtegenwoordig is, opnieuw te gebruiken is een manier van leven.De oude doek opnieuw naaien, de band is gemaakt van papier zijn schoenen, behang.

Toen ik een tiener was, ben www.tommyhilfiger.nl ik hier en ik bij elkaar blijven.

Uit de kunst, ik schreef over de ecologische renovatie en herstel van de boeken, maar acht jaar geleden, heb ik besloten om zijn eigen ding te doen.

Ik heel snel met het perfecte idee van duurzaamheid, modieuze handtassen.Het is al lang geleden in de “zak” idee is, echt, ik ben in mijn tijd.

Ik begon te rennen, mijn naaimachine, met m ‘n kast schroot.

Als dat geen, ik vond de perfecte stof oude gordijnen.Ze is altijd goed voor de kwaliteit, vaak een afdruk.Nu, als ik niet naaien, ik ben altijd op zoek naar weefsels in een auto verkopen op Ebay, en winkels van liefdadigheidsinstellingen.

Het is een obsessie.- ik droom nooit gekocht.

Mijn tas is voering van biologische en fair trade – katoenen of matras, omkeerbaar is.

Ik hou van contrasterende kleuren, nooit herhalen, dus elke zak is volkomen uniek.

Gelukkig is de verkoop heel goed is geweest.Op dit moment, heb ik een wens van 70 superman wachten op iemand die tassen de lijst.

Niets meer dan je eigen mooier, met name als het van anderen te gooien. ”

“Ik… Wat, een bedrijf”

, 41, uit Londen, die door de liefde van haar proces van oude materialen.

Toen ik nog een kind was, mijn vader werkt als een hobby en mijn creatieve moeder veranderde onze woonkamer naar de winkel.Ik deed haar oprichting in het proces te voeren, en geleerd hoe te draaien en geweven vanaf het begin.