Hoe kan de lamp

Het creëren van een geschikt is voor u.

De keuze van een ontwerp voor de tas voor je.In een machine, een pakje voor je groot ontwerp kan worden verminderd, zodat kan worden geïnstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat je model mag niet te veel ruimte in je tas open.Te veel open ruimtes kunnen verminderen en de stabiliteit van je tas om het meer.

Het creëren van een ontwerp, gemakkelijk te snijden met de zak.Je zou een paar patronen in de tas.Een simpel ontwerp dan een ingewikkelde en complexe ontwerp gemakkelijk en snel worden gesneden.

De overdracht van www.tommyhilfiger.nl uw ontwerp van karton of kaart voorraad, dus je kan het gebruiken als een patroon in je tas.

Klaar voor de lamp.Er is een licht licht genoeg licht.

Om ongeveer 1 pond (453 gram) eind van het pakket compromissen in je licht en zand.Als het zand niet beschikbaar is, in plaats van met stenen of andere voorwerpen.

Om een kop van de lamp in het zand.Zachtje www.tommyhilfiger.nl s, zachtjes op het strand, zodat het veilig zit in de tas.

De batterij van de thee in de zak zand.

Als je met een zaklamp lichtbron.Om te proberen om het bouwen, dus het is een uniforme licht in de hele zak

De vaststelling van een lichtgevende staaf in de tas van licht.

Dit is Connor, een van onze wikihowian die al mee www.tommyhilfiger.nl r dan drie jaar op wikihow.Als een Ranger, booster, en welkom, Connor in de Gemeenschap moeten de vele rollen; hij favoriete ding om te doen, behalve de recente veranderingen, de toevoeging van nieuwe artikelen stemmen te schrappen, schoon te maken en de organisatie van de inhoud van de website van het mandaat en het forum op het platform.Hij blijft in de loop van de jaren als gevolg van de gezamenlij www.tommyhilfiger.nl ke communautaire wikihow. Hij zei dat je nooit alleen op wikihow altijd iemand om te helpen. ”