Hoe kan

In tegenstelling tot andere thee en kruiden thee, de thee niet als een gedroogde producten of de tas aan.Om er van te genieten, moet je weten hoe je kombucha thee.Die zak niet gemakkelijk in warm water.Ten eerste moet je kombucha champignons of de cultuur, ook bekend als scoby.Moet je je voorbereiden op de omgeving van cultuur is begonnen met de productie van kombucha thee.Thee is een thee, is geproduceerd door gisting.Deze gids voor hoe de kombucha thee voor je klaar voor de www.tommyhilfiger.nl gisting produceert drinken thee cultuur en het oplossen van het proces.

Zodra de thee is klaar, het is een natuurlijke koolzuur, zure smaak, appelsap, zoals de zoete thee naast je keuze van smaak.Kombucha smaak in de loop van de verwerking van of na de thee is en de fles.Neem contact op met uw dokter, dokter, of vóór het begin van de natuurlijke genezer, of in een product, dienst of informatie vinden deze pagina ‘s of banden

De Amerikaanse Food and Drug Administration alleen voorzichtig en aan cultuur.Als het niet goed doen, het zal je potentiële gezondheidsrisico ‘s.Het verslag van de FDA niet standaard kombucha thee, maar merkt op dat de risico ‘s in verband met de voorbereiding op de thee en de opslag van het product.Het verslag bevat geschikte recipiënt www.tommyhilfiger.nl en voor te bereiden, en onderstreept dat het gebruik van belangrijke informatie in glazen recipiënten, en wordt de nadruk gelegd op een aantal gevallen, niet de juiste opslag heeft geleid tot problemen op het gebied van de gezondheid.Kombucha – niet proberen te redden, als de verontreiniging is begonnen, een te grote kans dat het opnieuw gebeurt.Zodra de teruggooi, om ervoor te zorgen dat alle containers en ontsmetting.

Vijf liter van roestvrij staal of van gehard glas.

De beste thee, de thee is een goede keuze, met inbegrip van: thee, groene, rode en witte thee.Andere thee voor kruidenthee, kunnen eveneens worden gebruikt.Opmerkelijk is dat sommige natuurlijke zoetstoffen zoals honing van de aard van de schade of het doden van anti – bacteriële kan je scoby.

Witte distillatie azijn

Weefsels van katoen en van een sterke elastische band

5 liter steriele glazen fles “, stel ik voor dat je een fles kopen voor de productie van kombucha; ze worden in vele reformhuizen en online.

Roestvrij staal.

De trechter

Je moet in glazen flessen drank en voltooiing van de omvang van de voorkeur voor je voor je diensten deel van de vraag

Strip

Kleine Buster / pipetten of voor het testen van glas.

5. www.tommyhilfiger.nl De starter kombucha (dit is niet noodzakelijk voor de azijn zal alleen werken)

Vul je roestvrij staal 1 liter water (1 liter), koken.

Bij de thee, of is de theezakjes of met een 5 7 of 7 grote lepel tas thee zakken.Op de verpakkingen, enz. En losse thee is er minder kans op besmetting.

Zet het vuur en laat voor thee.

Een mengsel van suiker bij de thee, roeren tot het volledig is opgelost.

In de 2 liter (2 liter) of een beetje koud water op kamertemperatuur is 5 liter (5 liter) glazen flacon

Het opstellen van de thee in de glazen injectieflacon van 5 liter.Dit zal de temperatuur verder te verminderen.

Wanneer de thee is op kamertemperatuur, 30 graden of in rechte lijn, in de 5 gram. Monsters van Kang.Als www.tommyhilfiger.nl je geen thee, en viel op de distillatie van azijn drinken.De pH – waarde van de gemengde 4.6 azijn zal leiden tot passende zuur – base, kun je de pH – indicatorpapier met behulp van vallen, of een kleine sukkel uit de steekproef van de gemengde en de test van de pH – waarde.Niet zwemmen in de thee van de pH – waarde van de test, mengen.Laat de monsters.Als de pH – waarde niet juist, met het oog op de verbetering van het meer van azijn, water of ter vermindering van het te testen.

Laat je scoby in de thee.Maak je geen zorgen, als scoby zinken naar de bodem van de oceaan, of drijvende of semi -.Scoby positie is niet belangrijk.

De pot op met een katoenen doek zet, de elastische band vast op de fles.Dit zal ervoor zorgen dat de thee is om gratis vreemde stoffen en vliegen.