Hoe kan

Sterke gezamenlijke laat je het boksen in en verschillende vechtsporten.Knokkels zijn gewond in de strijd. Een van www.tommyhilfiger.nl de meest geschikte gebieden in de hand, en dat is de reden waarom de rubriek v www.tommyhilfiger.nl ersterking van een belangrijk onderdeel van de Martial arts.Hier zijn een paar tips kan leiden tot sterkere knokkels.

Elleboog push – ups.De gebruikelijke push – ups is een goede algemene geschiktheid routines en de versterking van de armen en torso. www.tommyhilfiger.nl Een verwrongen, push – ups doen, laat deze afdeling zelfs versterkt door doeltreffender is hun handen vast, voor de ondersteuning van gezamenlijke push – ups doen.Het gewicht van het lichaam zal druk op de gezamenlijke toeneemt met de tijd van de intensiteit van de pezen.Weet je nog, maar die push – ups, kan erg pijnlijk, maar de huid is dikker, sport zal draaglijk.Kan je je de dag met je dag push – ups doen, regelmatig de push – ups.

Het oppervlak van de opleiding.Je meer gezamenlijke kracht van een andere methode is het gebruik van een hard oppervlak opleiding.De bokser regelmatig gebruik van het moeilijker dan het gemiddelde van zandzakken, niet alleen vanwege het toenemende verzet, deze zandzakken, maar ook omdat het oppervlak zal bijdragen tot de vorming van eelt, dit is de sleutel tot versterking van het oppervlak van de gewrichten.Een eenvoudige oplossing is een zak, je kan helpen een boksbal.Als je z ‘n knokkels al gewend aan de zakken, gebruik een andere vezel, stoer.In de rubriek push – ups doen, je kan ook op het oppervlak van de gezamenlijke – maakt je sterk.

Zand.Je kan ook de schepping van alternatieve zandzakken, de uitoefening van je vinger, zoals in een grote kom met zand of kleine pot.Elke dag www.tommyhilfiger.nl een paar minuten weer spelen, totdat de huid van de huid van zijn kleine zandkorreltjes die dragen.Als de huid stoppen op zand, kan je het fijne zand, grind, zand of kleine dikke grote stukken.

Touw.De hele groep die duurzaam en pakje touw totdat je het creëren van een touw mat oppervlak.Niet alleen de hennep dragen, maar elk touw, dit is een zeer doeltreffende uitoefening van de bossen tussen je knokkels.Als de eerste touw plaat te pijnlijk, kan je in de touwen kussen, om de plaat uit je boksen leren wat kracht in.

Het spel.Tot slot, je kan die een simpel spel kunnen versterken, en je partner je knokkels.Bijvoorbeeld, je kan het proberen te spelen, de winnaar zal het verslaan van de gewrichten.Dit zal de versterking van de atleten van de gewrichten, en een paar minuten plezier en spelen.

Of je gebruikt je een gezamenlijke ontwerpresolutie te versterken, een van de belangrijkste herinnering is, moet u regelmatig oefeningen doen.Anders, zal terugkeren naar het dunne huid en de normale grootte, en in de gewrichten van de pees zal verzachten.