Hoe laat ik thuis de tent beter

Zal waterdicht zeil of nylon onder je tent, de verbetering van het leven.Zeil je tent moet iets groter dan de voetafdrukken, maar minder dan de grote tent stapel breedte (grote zeil kunnen bezuinigen. Zeil in je tent schade te voorkomen of op basis van een waterdicht en voorziet in een laag van de isolatie in de tent, troost en waterdicht.Van de extra touw. BAR of een boom van het of de aanvullende waterdicht en opgeslagen in je tent.

In voordat je haar schoenen, zet de tent op schoon.Een klein zeil in de tent, moet je ook in het volgende) en de deur… In de tent in de buurt van de ingang van schoenen.Een tent met een rits “hond.” of schoeisel invoeren en opslag.Altijd schoenen in een tent, om te voorkomen dat een gestolen of in hun huis.Als je de www.tommyhilfiger.nl tent aan de opslag van schoenen, met een paar netto – zak (of zelfs de aardappel zak wink www.tommyhilfiger.nl el werk) van schoeisel www.tommyhilfiger.nl uit te han www.tommyhilfiger.nl gen.Hang de zak en aan het slot van een instrument in de hardware en in de winkel) vast tot aan het plafond hangen van Polen, of met een zak tarped BAR of takken.Een stevige hand en stof kan bijdragen aan het behoud van schone pan schoenen, en de afschaffing van overtollige vuil uit de tent.

Stap niet in de tent, als het op de grond.De reparatie van binnen of buiten de tent, open het zeil ter voorkoming van schade aan de waterdichte laag en de rits.

Was jij niet in de tent van een deel van de machine of droger, omdat dit niet waterdicht rits en sluiting van schade.Een tent op te ruimen in de zon te schudden, en dan in de zon, als dat mogelijk is.Als de waas, spoelen met schoon water (slang – boete).Als schimmel, en met een bezem soda poetsen.