Hoe maakt thee.

Veel inkt en papier, onlangs het toetsenbord… En de herinnering is gewijd aan “passende” in het Verenigd Koninkrijk mode betreft.Maar ondanks deze school de thee, zorgvuldig onderzoeken, of een verontrustende misstanden.

Als je wilt dat een sterk kopje thee in de vroege ochtend of avond was.Nou, na een sterke pot of glas, Engels.Maar dat is een andere gelegenheid zei, nerveus, na een dag rijden, fraude of als een laatste redmiddel, werk, als je wil iets lichter, rustiger.Je was niet in de stemming voor de revitalisering van dezelfde dingen, bekend als voorheen.Het probleem is, als je aan het gebruik van traditionele methoden, je uiteindelijk hetzelfde resultaat zou hebben.

En dan… Problemen voortdurend, dag na dag, een uur, meer thee, in afwachting van 2,5 tot 3,5 minuten klaar.Als de hitte van iets bekend als altijd, en dan na een tijdje, dit is nogal deprimerend.

Dus, we zijn nu in een nieuwe wereld van thee.De methode van de rassen in Midden – en Oost – Europa verschillende, maar rond een fundamentele component van de aard van de te creëren voor “(Poolse: esencja).

In wezen om een kopje thee, begin je in een groot aantal, net zoals je normaal zou doen.In een blad met kokend water verwarming, maar het verschil is dat voor je is, veel meer dan je normaal met de thee.In feite, klaar voor vijf of zes keer boven het gemiddelde.Vijf glazen met 25 tot 30 theelepel.Zes glazen, zei je?Dus, natuurlijk, je moet een waarde van 30 tot en met 36 de sleutel van je favoriete blad.Zeven koppen, hè?In dit geval.Wacht even rekenen.

In het water kookt, in de eerste plaats om een groot deel van de bladeren in de eerste, zet de ketel (natuurlijk eerst opwarmen, natuurlijk.De toevoeging van water en van 2,5 tot 3,5 minuten gezet.Na de vloeistof door de vele filter, kan je je hand in de tweede (of meer) voor de pot.

Als in de tweede kamer vrij is, vul het met meer water.

Je bezit nu is, in essentie, in wezen is er.Deze ongelooflijk sterke bier niet te appetizing3 geur, maar je zal snel vinden, het is een enorme kracht.

Nu, je hebt een donker bier, is vijf tot zes keer, liever dan jij.Dus je te veranderen in een verfrissend drankje?Simpel.Je verdund.

Ja, als je wil, je thee een vijfde of zesde (relatieve) de waarde van de beker, en dan zal de rest van de warm water, suiker, melk, lemon, je kan redden van andere later4.Dat niet alleen, maar je kan je op elk moment het besluit wil, wil je je thee drinken, gewoon door gebruik te maken van de aard van de meer of minder.Drink op, geniet ervan.

Variationsthere, natuurlijk, deze zijn het gevolg van verschillen tussen de regio ‘s.Een van de beroemdste soorten, van oorsprong uit Rusland, die met behulp van een samovar5.Natuurlijk, sommige m www.tommyhilfiger.nl ensen gewoon een theezakje.Je kan nog verschillende andere onderdelen, zoals vers SAP of rechtstreeks in de essentie www.tommyhilfiger.nl van de thee.Ik had geh www.tommyhilfig www.tommyhilfiger.nl er.nl oord dat mensen bij de citroen of een sinaasappel gaf het een verse citroen.

Een, als een beker in metalen frame, stan als glas.Hoewel het misschien een culturele schok te ver now.2this absoluut noodzakelijk is, omdat ze zich in voor een lange tijd, zelfs de kleinste beetje thee stof kan zeer bitter.3indeed, de oude methode van personeel onmiddellijk te kunnen vertellen en de eerste scent.4beware, aan kwaliteit, maar als de essentie van links, is niet meer dan een dag. De Groei van het misschien iets vreemds in, dat het home.5a samovar is verwarming metalen container, als een urn.

Het schrijven van een vermelding van het transgalactisch liftershandboek is een opmerkelijk boek.Het is opgesteld en het opstellen van vaak en op veel verschillende redactie.Het bevat vele reizigers en de onderzoekers van de bijdragen. ”