Hoe maken de tas persoonlijk voor Halloween.

Een geweldige manier om gasten, met name kinderen, in een soort feestjes was populair is, geef ze een zak vol snoep of van een bepaald soort snoep eten.Het pakket maakt het persoonlijk meer dan welkom.Dat klinkt als een moeilijke taak, maar dit is een makkie.

U moet de volgende:

De kleur van de printer, papier, schaar kleur inkt permanent heerser, dunne tip merken (de kleur van je keuze) – zak (of de omvang van de kleine hapjes eten snoep in de zak) of de tape en / of het basisvoedsel van basisvoedsel en instructies:

Als je een papier, dat is de meting van percelen.Het papier van de rechthoek, dan zak top 2 centimeter breed en een centimeter.

– rechthoekige overlangs doormidden gesneden.

Een geschenk van het etiket op een rechthoekige rand.

Met het schrijven van een permanente marker van de namen van de gasten.

Het etiket op de Top van de rits top, dus… Is het aan deel van de rits is top.De tape, of op het etiket van de plek.

Als je in het gebruik van een printer, vinde www.tommyhilfiger.nl n we een gratis vakantie ontwerp kunnen worden gedrukt in een volledige papier.Het gebruik van een grafische programma ‘s, zodat he www.tommyhilfiger.nl t, dus de richtsnoeren per 2 cm te verminderen (een klein beetje beter is, als je wilt dat een 8 / 2).

Het gebruik van grafische progra www.tommyhilfiger.nl mma ‘s, voor elk deel van de bodem van een etiket va www.tommyhilfiger.nl n de lege ruimte.Indien nodig, een streep te schrijven, een van de namen van de gasten.

Het papier gedrukt.

De plek om de richtsnoeren te zijn.

– rechthoekige overlangs doormidden gesneden.

In het schrijven van een witte deel van de namen van de gasten.

Het etiket op de Top van de rits top, dus… Is het aan deel van de rits is top.De tape, of op het etiket van de plek.Ze heeft een kinderboek, dit is me een emmer en een logistiek.Schets van het oog

Op de Top van de rits bagszip bovenste zak met snacks tien vooraanstaande, restjes, bevroren vlees, maar er zijn nog enkele andere doeleinden en hun.De keuze van de folie van verschillende rassen – of multipacks van.