Hoe perfect ingelegde uien

Het is azijn, methoden voor de conservering van levensmiddelen.Veel groenten en fruit kunnen genezen, maar het is een recept voor uien.

Weet je onionsthere veel uien in de loop van het jaar, met inbegrip van de Spaanse en de rode variëteiten, maar de twee meest gebruikte beitsen zijn groen, beitsen of “baby ‘s” UI.De reden is heel eenvoudig.Ze moeten zich aanpassen aan een pot.

Maar nu zien in de hele markt, in de herfst van (in het Verenigd Koninkrijk) is nog steeds de beste en goedkoopste oogst om het gouden tijdperk.De keuze van de bedrijven met uien; uien moeten niet te veel foto ‘s van “groei” dat betekent dat meestal dat ze hun beste is afgelopen.

5 kg Ui te doen over tien een augurk.Een azijn terwijl de beste smaak vaak uit mout of aroma ‘s in plaats van witte of transparant zijn.

Kies je pan en pansbecause azijn azijnzuur is, moet de keuze van de juiste verzorging van de pan.Het gebruik van goede kwaliteit roestvrij staal of, beter nog, een unchipped email, maar nooit gebruik van ijzer, aluminium, koper of koper als deze kan leiden tot een onnodige metallurgische reacties en azijn.Een redelijk dikke bodem pan zal beter zijn.Sommige mensen vinden dat de druk is ideaal voor de pot, met name in de massa was.

Een Pot gebruikt kunnen worden, maar moeten grondig worden gereinigd en gedroogd, als het wordt warm, geplaatst op de bodem van een zeer lage calorieën in de oven.Als je in de buurt van een vis en friet shop, goeie vraag. Ze zal blij zijn om je het ze klaar saus eieren tank.Wat een gewetenloze eigenaar kan verkopen ze.Als het niet, het is een goede methode die lege salade, chutney of saus. Tank, op basis van de moderne vorm van afval.

Als je die oma b www.tommyhilfiger.nl eter is de kiel pot, maar controleren of de zegels intact, het glas is intact.

Als je van plan met een fles en je geen zorgen te maken om ervoor te zorgen dat de inhoud van een tank of veel minder met plastic of metalen vetvrij papier te beschermen.Als het GLB niet zie, raak niet in paniek.Koop je de fles had betrekking op de volledige greaseproof en elastische band.Hoewel het niet de ideale opslag op lange termijn, dat doen ze wel.

Van de ui, je moet requirementsapart:

Salttwo liter voor mout vinegar125 G beitsen spice50 kargan Ginger – k www.tommyhilfiger.nl leine kaneel stickone Bay leafassorted gekruide vinaigrette kg (facultatief) ten minste de helft van de methodallow voldoende tijd.Crisp, knapperig en uitjes nodig ter aanvulling van de vloeistof is koud.De verspreiding van de taak van 2 of 3 dagen.

Eerst wat zoutoplossing.Een liter water koken en een halve kilo, het zout, totdat het zout oplost.Zet dit aan de kant, totdat het mengsel helemaal koud.

Uien en sjalotten.Het gebruik van een zeer scherp mes, roestvrij staal, om te www.tommyhilfiger.nl voorkomen dat de kleur en het schrappen van het water, spaar je tranen.Als de ui is erg sterk, probeer een kubus brood in je mond.

De uien niet geschild in koude zoutoplossing.Maak je geen zorgen over zout in een gescheiden zijn, maar het is boven met een lepel.Als een ui, om ervoor te zorgen dat ze door een cirkel met een deksel op de pan, pan op het GLB, een paar van deze grote boek kan worden.

Laat ten minste 24 uur, om het zout water in de uien, om ze in het water.

Ondertussen, klaar voor de azijn.Katoen of schone zakdoek aan katoen, gezouten smaak, Ginger, kaneel en geranium binnen.Met een touw vast dat stof in een houten lepel, dus je kan voorkomen dat het zinken is te ver weg.

De mout azijn in de pan, bij twee kleine, open een ui, een theelepel zout en kruiden.De azijn te koken, voor vijf minuten.Hier is een advies: kokend azijn kan de geur kan ook de verwijdering van zuurstof in de lucht, dus zorg ervoor dat je het raam open, wees voorzichtig, als u lijdt aan astma.

Vijf minuten na het uitschakelen van verwarming, uit de zak, specerijen, zet azijn op een koele plaats (maar niet in de koelkast.In de herfst een voordeel dat het veilig kan buiten blijven slapen, als dekking.

De uien was, en dan in de p www.tommyhilfiger.nl ot.In de koude azijn, ui dekking, maar niet op de tank als overdosering met een schroefdop.De schaduw van zeehonden.Als het mogelijk is in ten minste één week tijd voor het eten.

Je houdt van variationsif uitjes zacht in azijn, terwijl het nog warm is.Herinner je je de wiet in de oven, of ze zullen breken.

Het experiment.Veel tegels