Hoe plarn plastic.

Je bent zo iemand die houdt van breien of breien en kan niet genoeg krijgen van nieuwe technologie?Als je van veel van de Verenigde Staten, familie, een plastic zak in de ruimte in je gootsteen of in de kast?Een interessante ambachtslieden hun oude zakken voor het herstel van een nieuwe methode voor de vaststelling van het garen is plastic, of plarn vaak aangeduid als de ontwerp – wereld.Ten eerste, moet je een plastic zak, een schaar en een kleine zak van de afvalstoffen.Heb je een plastic zak en vouw kant snit.Het ziet eruit als een groot plein aan de dunne.(zie foto ‘s) dan zal je in plastic zakken in twee keer, dus je hebt een lang, dun plastic riem.Je moet de Top op de bodem van de zak af te snijden van de hand en het deel, waar het is kleverig.Zodra de laatste stap, begin je met het individuele.De zak in de korte dunne strook.Weet je nog van de dikte van de plastic zelf.Als een zak is dun, moet een bred www.tommyhilfiger.nl ere band, maar als plastic dik, je bent veilig kan worden door een dunner.

Als je alle strip snijden (ze vergelijkbaar met die van een grote plastic ring), je kan beginnen met ze.Om dat te doen moet je twee kringen en ligt in een andere boven een kleine overlapping, die doet denken aan een Venn – diagram.De cirkel zal liggen in een cirkel rond de top, pak de overlapping van de volgende ronde van de overlapping en zachtjes trekken.Dit zal leiden tot de eerste links.Waar het wordt makkelijker.Om ervoor te zorgen dat aan het eind www.tommyhilfiger.nl e van de volledige lengte worden getrokken.Wat je uit te breiden, zal dit niet belangrijk.Pak een verband aan het einde van de cirkel, en zal een nieuwe cirkel door het creëren van een “, en je” vormen.”Je” is gepakt, en stop het in de “u” aan de andere kant, langzaam.Dit is hoe je die plastic ring van daar.

Nu, als je een lange lijn plarn kunnen oprollen in een bal, het begin van een project.Een grote projecten voor de plarn wil een tas, Tas en verwelkomen.Een van mijn favoriete dingen is het creëren van een nieuwe zak kan gebruik worden gemaakt van de markt.Ik weet dat dit is een hoop werk alleen het gebruik van plarn voor een nieuwe boodschappen, maar het is goed om de duurzaamheid van de nieuwe tas, gewoon voor de lol.

Hier is een gratis. Ik hou van de leeuw van de website van het merk.En in plaats van katoen plarn rust en je hebt een prachtige nieuwe tas markt.

Markt.

‘leeuw’ katoen remissie (nieuwe) 15 + 10 = 4 RNdS dc.[10] in de SPS – cm tussen werk naar dc.Moet je instrument.Als je de specificatie en de patroon op, je zal het project in de vorm van een bepaalde omvang en in in de vorm van bepaalde materialen voldoende zal zijn.Als je de hechtingen en minder in de rij 4.Yo, steek haak in de volgende en het trekken van een cyclus.

En 1:CH 3 (is de eerste hier en de werkzaamheden van dc), 11 dc ring; en de SL st in SP – verband vinden tussen dc 12.

En 3 van dc BR2, met de toetreding van dc SP, 2 tussen de vertegenwoordigers van de STS – SP in;; en SL st in SP – verband vinden tussen dc 24.

En 3:CH 3, dc met dc SP verband tussen 2 SP – SP, tussen dc onder dc STS -, tussen – SP in vertegenwoordigen; en in SL St – SP vinden tussen dc in verband met 36.

En 4:CH 3, dc met dc SP verband tussen de onder 2 – 2 -, tussen dc onder dc SP betreft, tussen vertegenwoordigers van de STS – 2 in de SPS – en SL;; st in SP – verband vinden tussen dc 48.

En 5:CH 3, dc met dc onder SP verband tussen 3 – 2 -, tussen dc onder dc SP betreft, tussen vertegenwoordigers van de STS – 3 in de SPS – en SL;; st in SP – verband vinden tussen dc 60

En 6:CH 3, dc in de SP en SL; St SP – verband vinden tussen dc.

En 7:CH 3, dc met dc SP verband tussen de in het kader van de SPS – en 4 – 2 van dc SP, tussen dc tussen 4 www.tommyhilfiger.nl betreft, www.tommyhilfiger.nl in de SPS – STS – vertegenwoordigen; en in SL St SP vinden tussen dc verband – 72.

En 8:CH 3, dc met dc volgende 7 SP verband tussen dc – 2 – SP, tussen dc 7 betreft, tussen de vertegenwoordigers van de SPS – in de STS -;; en SL st in SP – verband vinden tussen dc 81.

En 9:CH 3, dc met dc SP verband tussen de in het kader van de SPS – en 8 – 2 van dc SP, tussen dc – 8 in de SPS – en tussen de STS – vertegenwoordigen; en in SL St – SP vinden tussen dc in verband met 90.

En 10:CH 3, dc met dc 9 SP verband tussen dc – 2 – SP, tussen dc – 9 in de SPS – en tussen de STS – vertegenwoordigen; en in SL St – SP vinden tussen dc in verband met 99.

En om 11: vertegenwoordiger, 6.

En 12:CH 3, dc met dc 10 SP verband tussen dc – 2 – SP, tussen dc – 10, tussen vertegenwoordigers van de ARO – betreft;