Hoe puff

Laat het water, melk en boter in de pan.Het gebruik van rechte rand een mes mee extra meel.Het meel in een kleine een beslagkom, suiker en zout.(met je handen over het testen van de temperatuur.Als www.tommyhilfiger.nl het voelen, is genoeg, Cool.) een toevoeging van eieren in het deeg, keer op keer, viel in een ei.Elke keer als het deeg is na de toetreding.

Een metalen een metalen taart in een brood in de zak, duw het naar de laatste.Aan het einde van de tas onder een kleine hoek van snijden, een metalen punt.Of je kunt met een plastic zak.

Leg het geld in een cilindervormige bakken gevouwen, rand.Met een houten lepel om het geld in de zak.Uit de container zakken www.tommyhilfiger.nl en leg het op de toonbank.Met je vingers het deeg kneden tot het einde van de tas.Puff doen als ze al en goud.

Elke tablet met een broodmes in tweeën gesneden.De chocolade saus op het mes van je.De suiker worden in plaats van chocolade.

In de traditionele puff ijs met ch www.tommyhilfiger.nl ocolade siroop.Maar je kan nog een vulling wil je:

Chocolade, vanille of favoriete pudding flavorsweet room: de combinatie van een beker vullen, slagroom, 1 1 / 2 theelepels suiker, vanille.Onder voortdurend roeren, maar langzaam aan 2 een glas warme melk.De verwarming in warm water, totdat het wordt dik en glad.Deze dikke room gevuld kan worden gebruikt als een basis, een fruit kan de toevoeging van een stof of een glas van groenten.Kun je de aardbeien, bosbessen, sinaasappels, citroenen, ananas, vijgen, vergeet niet te enthousiast, met een extra activiteit van de smaak van citrusvruchten.

Crowley is los van de kok en koken, baas.Crowley in het culinair Instituut van Amerika leren, en in Barcelona en de culinaire meesters in München begonnen de culinaire kunst voor onderwijs, in 1996.Hij heeft in verscheidene Sina programma ‘s hebben voorgedaan, met inbegrip van een goede dag. www.tommyhilfiger.nl Vermaak je in Los Angeles.Crowley heeft duizenden dollars voor kooklessen, scholen, liefdadigheidsinstellingen, is de adviseur van het culinair Instituut van Amerika.