Hoe staat de naadloze magische tas.

In het eerste deel van de serie, spraken we over de trillingen en het ritme van de spelen, en hoe ze de bouw je magische tas.Je denkt dat je belangrijk bent.Je gedachten kunnen belemmeren of ten behoeve van wat je hebt gedaan, wat het doel is van de energie in en rond.Het meest belangrijke is, om de tas van je enthousiasme, over de inhoud van de bouw, de inrichting en de empowerment van significante invloed op de resultaten.

De krant van vandaag is gericht op de opbouw van een beschermende zak.Deze tas kan de bescherming van mensen en dieren of bij de functie van ge www.tommyhilfiger.nl stolen goederen, of het weer.Focus, hangt helemaal van jou af.

Een symbool moet hier zijn, als je denkt dat je in gevaar is of een soort fysieke bescherming nodig, je moet passende maatregelen nemen, is dat je in onze sociale en professionele bijstand.Een magische tas om het minste probleem van een gekwalificeerde professionele hulp.In de braucherei leren we alle instrumenten zijn waardevolle instrumenten.

Voor de bescherming van magische charme donuts

In het eerste deel, dat we over een ding, begrip, of ideeën geluid of het ritme.We praten over je emoties, en hoe ze een belangrijke rol spelen in de toepassing van je magie.Wat is het ritme van de mogelijke vormen van bescherming en het geluid?Sluit je ogen en denk.Als je ervaring als veiligheid en veiligheid, om hoe je je voelt.Met het juiste ritme?GoedHet behoud van dit patroon in je hoofd, je beschermt je bescherming zakken.

De magische ring van de zwarte substantie met magische tas.Dit is de afschaffing van de negatieve en met zwarte, met niets, alles is geboren.De zwarte is nog steeds een beetje leeg, op dat moment voor de sfeer.

Zoals de artikelen in het pakket is:

Ik gebruikte een katoenen doek 9 * 9 inch

Een kleine platen (diameter ongeveer 6 cm, maar je kan het gebruik van meer)

Een donkere (aan het einde van de wedstrijd in het spel van zwavel toegevoegd aan de bescherming van de energie)

Ik kon je met lavendel, Rosemary, kiezen voor de bescherming van planten, de koe bij de horens en .Je kan nog Kruidnagel of je andere keuzes voor de bescherming van planten.In het voorbeel www.tommyhilfiger.nl d van de wortel is heel belangrijk, want vele beoefenaars van mening, een fabriek van de ware kracht van de www.tommyhilfiger.nl wortel is in het systeem.Een wortel, is om in alle kruiden aan kracht winnen.Misschien wil je in je zak een engel van God en de verhoging van het symbool van de dieren, of de totem.In dit pakket is net zo belangrijk als de inrichting van de inhoud.Heb je tijd om te kiezen en je praat als je de inrichting en de keuze.

De bescherming van de bouw van de tas.

Deze tas is heel eenvoudig.Als eerste voorbeeld, de eerste stap is het hetzelfde.

De eerste stap.Heb je alle voorraad te verzamelen.En heilig water.Gebruik je de naam van God zegen alle make – up en instrumenten.Met je wil eindigen met de opmerking, in je eigen woorden (met duidelijke bedoelingen van alle projecten).

De tweede stap.Gemarkeerd in zwart op wit papier, in het spoor van de buitenste rand.

Stap drie.- een cirkelvormig patroon.

Stap vier.Het wit papier. De nagel in de zwarte kleren.In het zwart doek.Noot: ik een aanbeveling goed, een goed scherp een tweeling zijn.

Stap vijf: de bescherming van je charme in 3 stuk papier schrijven.Kan je een spreuk gebruikt.Ik zal de keuze van kleinere verbanning ritueel van de rand van de woorden op papier.Zorg ervoor dat je naam of afkorting (als uw pakje is voor je) is in het centrum van de verzoekschriften.Bij het verzoekschrift in een symbool of andere magische tekens, zoals delle gisborne Rune of hekserij pentagram, te beschermen.Tot slot, in drie gelijke gewapende Kruis foto ‘s brief de charme van papier.Het verzoekschrift kan worden afgesloten van de magie van olie, als je wil.

Zoals een noot: kan je net zo goed onze helende cirkel charme, kun je me zien, kan je me vinden, je kan me geen pijn doen.(in je begint te zingen, wanneer er sprake is van een goed ritme.Of je kunt een gebed opzeggen o www.tommyhilfiger.nl f godin bastet sekhmet (overigens, houdt van rode bier, snoep, en Aung San Suu Kyi prinses), werk je pakje.

Stap zes: alle goederen die in de Centrale Zwarte stof, zoals vermeld in de foto ‘s tas.

Maatregel 7: in dezelfde tijd zorgvuldig opgesteld van alle zijden zakken.Met een lint gebonden.In de zak, de aandacht van de drie gelijke gewapende door de zak afgesloten.De toevoeging van decoratie.Is weer afgesloten.Je tas is nu klaar om door te bidden en kaarsen, of meer spreuk, of in een hele ceremonie worden belast met de bescherming van kracht.

Wanneer laat de charme: er zijn een paar kiezen, hangt af van het soort bescherming nodig is, uit de algemene specifieke.