Voor het gebruik van kleine plastic zakken die de plarn

Hier, ik probeer een experiment.Het idee is om de “garen”, kan je haken (of breien), het gebruik van kunststof zakken als uitgangspunt.In theorie, dat is mogelijk, maar in werkelijkheid, ik weet niet hoe alles gaat.Ik denk dat ik zou je uitnodigen, zodat je je kan een onderdeel van het avontuur.Misschien kunnen we samen iets leren, en er zijn een paar interessante dingen.Nou, ik hoop dat het leuk zou zijn.

Normaal, als ik op het internet training, dat doe ik, weten wat te doen met de resultaten van het project.Ik test de patroon van de serie foto ‘s, en zo.

Deze keer een beetje anders, niet echt een patroon.Ik ontwerp een niet voltooide projecten, ik weet niet of ik dat kan.Ik waarschuw je, is dit experiment kan niet werken.Ik denk dat, dat het kan, maar er is altijd een kans, en het zal falen.We zullen wel zien!

De soorten kunststof zakken, kan je uit de winkel of de markt.

Ik doe dit tot nu toe een paar ballen “plarn.” wat gebeurt er met ze?Niemand weet dat.Ik weet het niet eens.Ik weet het: ik zal haakwerk of ten minste te haken.

Theoretisch gezien, moet het ook mogelijk zijn de plarn geweven, als ik wil.Want dit is een brei website, en mijn doel is plarn haken en ik d www.tommyhilfiger.nl oen, maar ik ga je deze plarn bal, probeer je hand op… Hun ideeën, als je wilt.

De eerste stap: de producten in je tas in, dan merk je het.Ik doe dit ding met een pen.De problemen met de pen: het is heel d www.tommyhilfiger.nl uidelijk, je kunt zien dat het teken.Dit helpt te snijden, maar er is geen makkelijke manier om uit de pen van Mark.Dit is een probleem van de voltooiing van het project, in de mijn?Ik weet het niet.Misschien wel, misschien niet, laten we het proberen en kijken wat er gebeurt.

Ik gebruik een liniaal voor mijn teken.Niet om te meten, moet je onthouden.Ik ben met d www.tommyhilfiger.nl eze liniaal in de breedte van de breedte en ik haak laat me.Rustig! Rustig aanIn dit stadium van de procedure, ik kan niet gestoord worden gemeten.Ik zou waarschijnlijk op een punt in de toekomst te meten, als ik besluit wil ik dun of dik, plarn werken.Nu ben ik blij dat kan een kortere weg.

Als iemand wil, mijn leider is 1 2 / 1 centimeter breed.Dus, mijn afdeling, elk ongeveer 1 1 / 2 centimeter breed, geven of nemen.Ze zijn altijd een beetje, want ik ben niet altijd door de totale nauwkeurigheid.Als je dat doet, het is prima, alleen een beetje.

Hier is het uiterlijk.

Noot: in je elke een strak, zorg dat het redelijk is.

Je bleef maar meer, denk je dat je genoeg tot iets.Ik zal je snel een ruimte van de website, nadat je je “plarn project.”

Als u mee wilt zien wat ik kan doen, en ik hoop dat wat (andere gebreide en breien???????)Ik heb je uitgenodigd om:

Let op je e – mail inbox van toekomstige programma ‘s idee, en ik hoop dat in de komende mededeling delen (in de veronderstelling dat je achter mijn haken communicatie.)

Of, mijn haken communicatie (als je al niet is een gebruiker.) gebruikers van die eenmaal per week een e – mail, met inbegrip van onze nieuwste en tijdige wijze de banden gratis en training, en andere dingen, vind je misschien interessant en soms haken… Gra www.tommyhilfiger.nl tis video producten gestemd, opmerking in verband bedankt voor je in, mijn experiment interessant. Dank je.Gelukkig maken.Zie ook: hoe meer de plarn gratis les

Plarn gehaakt patternsthese “plarn wijze gebruik te maken van een andere,” dat is een, door de plastic tas gehakt (in plaats van de productie van zakken.) heb ik nog geen kans gehad om dit soort plarn kunnen zien met een andere gebruikt, maar ik begrijp niet waarom niet.Hoe dan ook, het is een patroon met plarn is gratis en de opzet van de banden.